09 Oktober 2012

Nutox Oxyfusion

Cadangnye nk pegi watson bl brg2 keperluan diri, sambil2 tu aku ngengade tgk produk NUTOX OXYFUSION, produk penjagaan kulit berasaskan sarang burung!.Aku biasa dgr yg sarang burung ni sngt baik utk kulit.So bila aku t'baca info psl nutox ni aku gtl2 la konon nk tgk pastu tetiba ati ni mcm tetarik nk try,maybe tgk Fazura yg cun melecun jd juruckp, tu yg aku konon2 nk cun cm Fazura gak!.Mcm bekesan je produk ni..(mmg la sbb org cun yg jd model produk ni, klu tak takkan org nk bl ye tak?) Seb baik kulit muka aku ni jenis trima produk ape je,so bole la rembat hehe..Aku amik yg basic je, Wrinkle Away Cleanser harga rm19.90.Cam biasa la dorang ckp utk mengembalikan keremajaan kulit, menegangkan & bebagai lagi la.Then Skin Refining Astringent, kira ni cm toner la.Yang ni mmg best pakai, spray je kat muka pastu ratakan guna jari, sambil tu tepuk2 skit kat muka ( ni promoter tu yg ajar aku) Aku bekenan lak ngan menda ni sbb bila pakai muka tak b'minyak & cepat meresap,kulit rs lembut je..(ke aku yg perasan hehe) Yg ni harga die rm19.45 after disc 15%. & yg last skali aku bl Moisture Emulsion SPF 25PA++.Semangat aku borong menda ni konon tak saba nk cantik hehe..Aku beli menda ni sbb ade SPF25 utk perlindungan dari sinar UVA, UVB & faktor persekitaran lain.Selain tu dpt mengurangkan jeragat serta mudah diserap tanpa rs melekit.Paling penting sesuai utk semua jenis kulit! Yg ni harga die rm31.00 after disc 15%.
Bila dh guna produk ni aku rs dh jatuh cinta plak, lebih2 lagi dgn Skin Refining Astrigent & Moisture Emulsion SPF 25PA nih. Mmg b'kesan, tak sia-sia Fazura cun jd juruckp nutox, i like! Korang mane yg tgh t'cari2 produk yg sesuai, better try nutox ni, harga pun sngt berpatutan, kira mampu milik lah! Ada trial pack if xsilap tak smpai rm20.00.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

All Right Reserved to: Miss HunyMadu | Designed by: Cik Jari Manis